Flyttfirma i Järfälla

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma i Järfälla som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vår flyttfirma i Järfälla erbjuder smidiga och högkvalitativa flyttjänster till förmånliga priser. Med vårt erfarna och vänliga team av flyttexperter kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt flyttprojekt. Vi är väl insatta i Järfällas vackra omgivningar och vi vet att flyttar kan vara stressiga, därför vill vi göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med lokal expertis och omfattande erfarenhet navigerar vårt team smidigt genom Järfällas olika områden för att säkerställa en snabb och effektiv flytt för dig. Låter det intressant? Kontakta oss för en skräddarsydd offert och låt oss vara din pålitliga partner för en professionell och problemfri flytt i Järfälla.

Din flyttfirma i Järfälla – Vi förenklar din flyttprocess

Att flytta är minst sagt en tidskrävande process. Du kommer behöva packa ner allt du har och äger i flyttkartonger, samt behöva lösa vardagspusslet vilket många upplever som en väldigt stressig process. Vår flyttfirma i Järfälla finns här för att förenkla hela din flyttprocess. Utöver transport av din flytt erbjuder vi även nedpackningstjänster, möbelmontering och demontering, samt förvaring vid behov. Vår målsättning är att göra din flytt så problemfri och bekväm som möjligt.

Genom att anlita vår flyttfirma i Järfälla slipper du tänka på att hyra släp, anordna bärhjälp och allt annat som vanligtvis hör till en flytt. Med oss sparar du både tid och energi och kan istället luta dig tillbaka och lägga fullt fokus på att känna dig hemma i din nya bostad!

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirma i Järfälla

Med vår flyttfirma i Järfälla är det möjligt att använda sig av RUT-avdrag i samband med att du som privatperson anlitar en flyttfirma för flytthjälp. Detta innebär att du kan anlita oss och sedan dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Säg till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: 08 31 39 31