Flyttfirma i Södertälje

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma i Södertälje som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vår flyttfirma i Södertälje erbjuder högkvalitativ flytthjälp till riktigt bra priser. Vårt vänliga och erfarna team av flyttexperter tar hand om hela din flyttprocess. Oavsett om du bara behöver hjälp med själva transporten, eller om du vill ha hjälp med nedpackning, uppackning och möbelmontering, kan vår flyttfirma i Södertälje hjälpa dig underlätta din flytt. Vi är väl bekanta med Södertäljes omgivningar och förstår vikten av att göra din flytt så smidig som möjligt för dig. Låter det intressant? Kontakta vår flyttfirma i Södertälje för en skräddarsydd offert och låt oss underlätta för din flytt.

Flyttfirma i Södertälje – Vi förenklar och underlättar hela din flyttprocess

Vi strävar efter att göra din flytt bekymmersfri och bekväm genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster som förenklar hela flyttprocessen. Förutom att transportera dina ägodelar kan vi även ta vi hand om alla detaljer, inklusive packning, möbelmontering och demontering. Dessutom erbjuder vi förvaringsmöjligheter om du behöver det.

Oavsett vad dina behov är, kan du lita på vår flyttfirma i Södertälje för att skapa en lösning som passar dig perfekt. Med vår erfarenhet och expertis ser vi till att varje steg i flyttprocessen utförs smidigt och effektivt, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på att komma fram till din nya destination utan stress eller bekymmer.

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirma i Södertälje

Med vår flyttfirma i Södertälje kan du dra nytta av RUT-avdraget när du anlitar oss för din flytt som privatperson. Detta innebär att du kan anlita oss och sedan dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Säg till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: +46 (0)72-363 79 45