Flyttfirma i Värmdö

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma i Värmdö som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vår flyttfirma på Värmdö erbjuder kvalitativa flyttjänster till förmånliga priser. Med vårt erfarna och vänliga team av flyttexperter kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt flyttprojekt. Vi är välbekanta med Värmdös vackra omgivningar och vi förstår vikten av att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med lokal expertis och omfattande erfarenhet navigerar vårt team smidigt genom Värmdös olika områden för att säkerställa en snabb och effektiv flytt för dig. Låter det intressant? Kontakta oss för en skräddarsydd offert och låt oss vara din pålitliga partner för en professionell och problemfri flytt på Värmdö.

Anlita vår flyttfirma på Värmdö för att förenkla din flytt

Vår flyttfirma på Värmdö är här för att förenkla hela din flyttprocess. Utöver transport av din flytt erbjuder vi även nedpackningstjänster, möbelmontering och demontering, och vid behov förvaring av ditt flyttgods. Vi kan alltså hjälpa dig hela vägen, från packning, vidare till inflytt i den nya bostaden – eller också enbart hjälpa dig bära och transportera ditt bohag.

Vi erbjuder även professionell flyttstädning och genom detta kan vi erbjuda dig en komplett, smidig flytt från start till mål. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dina behov som kund, med målsättningen att göra din flytt så problemfri och bekväm som möjligt.

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirma på Värmdö

Med vår flyttfirma på Värmdö kan du använda dig av RUT-avdrag i samband med att du som privatperson anlitar vår flyttfirma för flytthjälp. Detta betyder att du kan anlita oss och därefter dra av halva kostnaden för det arbete som vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Bara hojta till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vår flyttfirma sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: +46 (0)72-363 79 45