Flyttfirma på Östermalm

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma på Östermalm som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vår flyttfirma på Östermalm strävar efter att erbjuda högkvalitativa flyttjänster till förmånliga priser. Med vårt erfarna och vänliga team av flyttexperter kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt flyttprojekt. Vi är väl förtrogna med Östermalms vackra omgivningar och förstår vikten av att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med lokal expertis och omfattande erfarenhet navigerar vårt team smidigt genom Östermalms olika områden för att säkerställa en snabb och effektiv flytt för dig. 

Låter det intressant? Kontakta oss för en skräddarsydd offert och låt oss vara din pålitliga partner för en professionell och problemfri flytt på Östermalm.

Vår flyttfirma på Östermalm tar hand om hela din flytt

Vi är här för att förenkla hela din flyttprocess. Utöver transport av din flytt erbjuder vi även nedpackningstjänster, möbelmontering och demontering, samt förvaring vid behov. Vi kan hjälpa dig hela vägen från packning till inflytt i den nya bostaden eller så kan vi hjälpa dig att bära och transportera ditt bohag.

Vi erbjuder även professionell flyttstädning för en komplett och enkel flytt från start till mål. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dina behov. Vår målsättning är att göra din flytt så problemfri och bekväm som möjligt.

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirma på Östermalm

Med vår flyttfirma på Östermalm kan du dra nytta av RUT-avdraget när du anlitar oss för din flytt. Det innebär att du kan dra av halva kostnaden för våra tjänster från din skatt om du är privatperson. Detta gäller även för flyttstädningen. Meddela oss i förväg så ordnar vi med avdraget på din faktura och tar hand om all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: 08 31 39 31