Flyttfirma i Danderyd

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma i Danderyd som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vår flyttfirma i Danderyd strävar efter att erbjuda högkvalitativa flyttjänster till förmånliga priser. Med vårt erfarna och vänliga team av flyttexperter kan du känna dig trygg när du anlitar oss för din flytt. Vi har en djup kännedom om Danderyds vackra omgivningar och förstår vikten av att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med vår lokala expertis och omfattande erfarenhet kan vi navigera genom alla områden i Danderyd effektivt för att säkerställa en snabb och problemfri flytt för dig. Vill du veta mer? Kontakta oss för en skräddarsydd offert och låt oss vara din pålitliga flyttfirma i Danderyd.

Lugn och stressfri flytt med vår flyttfirma i Danderyd

Att flytta brukar innebära stor stress och mycket tid går åt planering. Vår flyttfirma i Danderyd vill att din flytt ska vara enkel. Vi finns här för att göra din flytt så smidig och problemfri som möjligt. Eftersom vi vet att flyttar kan vara stressiga strävar efter att underlätta hela flyttprocessen för dig. Förutom att transportera dina föremål erbjuder vi även nedpackningstjänster, montering och demontering av möbler.

Oavsett vilken del av flytten du behöver hjälp med, står vår flyttfirma i Danderyd till tjänst för att säkerställa att allt går smidigt. Med vår professionella flyttstädning kan vi dessutom ge dig en komplett flyttupplevelse från början till slut. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dina specifika behov för att göra din flytt så problemfri och bekväm som möjligt.

Utnyttja ditt RUT-avdrag med vår flyttfirma i Danderyd

Med vår flyttfirma i Danderyd är det möjligt att använda sig av RUT-avdrag i samband med att du som privatperson anlitar en flyttfirma för flytthjälp. Detta innebär att du kan anlita oss och sedan dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Säg till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: +46 (0)72-363 79 45