Flyttfirma i Tyresö

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma i Tyresö som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vår flyttfirmaTyresö erbjuder högkvalitativa flyttjänster till förmånliga priser. Med vårt erfarna och vänliga team av flyttexperter kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt flyttprojekt. Vi är välbekanta med Tyresös vackra omgivningar och vi förstår vikten av att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med lokal expertis och omfattande erfarenhet navigerar vårt team smidigt genom Tyresös olika områden för att säkerställa en snabb och effektiv flytt för dig. Låter det intressant? Kontakta oss för en skräddarsydd offert och låt oss vara din pålitliga partner för en professionell och problemfri flytt på Tyresö.

Anlita vår flyttfirmaTyresö för att förenkla din flytt

Vår flyttfirmaTyresö är här för att förenkla hela din flyttprocess. Utöver transport av din flytt erbjuder vi även nedpackningstjänster, möbelmontering och demontering, samt förvaring vid behov. Vi kan alltså hjälpa dig hela vägen från packning vidare till inflytt i den nya bostaden – eller också kan vi hjälpa dig att bära och transportera ditt bohag. Vi kan även erbjuda professionell flyttstädning och genom detta också ge dig en komplett, smidig flytt från start till mål. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dina behov. Vår målsättning i alla våra jobb är att göra din flytt så problemfri och bekväm som möjligt.

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirmaTyresö

Med vår flyttfirmaTyresö är det möjligt att använda sig av RUT-avdrag i samband med att du som privatperson anlitar en flyttfirma för flytthjälp. Detta innebär att du kan anlita oss och sedan dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Säg till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: +46 (0)72-363 79 45