Flyttfirma i Lidingö

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma i Lidingö som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Med vår flyttfirmaLidingö får du ta del av högkvalitativa flyttjänster till förmånliga priser. Med vårt erfarna och vänliga team av flyttexperter kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt flyttprojekt. Vi är väl insatta i Lidingös vackra omgivningar och vi förstår vikten av att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med lokal expertis och omfattande erfarenhet navigerar vårt team smidigt genom Lidingös olika områden för att säkerställa en snabb och effektiv flytt för dig. Låter det intressant? Kontakta oss för en skräddarsydd offert och låt oss vara din pålitliga partner för en professionell och problemfri flytt på Lidingö.

FlyttfirmaLidingö – Vi förenklar din flyttprocess

Att flytta är minst sagt en tidskrävande process. Du kommer behöva packa ner allt du har och äger i flyttkartonger, samt behöva lösa vardagspusslet vilket många upplever som en väldigt stressfull process. Vår flyttfirma på Lidingö är här för att förenkla hela din flyttprocess. Utöver transport av din flytt erbjuder vi även nedpackningstjänster, möbelmontering och demontering, samt förvaring vid behov. Vår målsättning är att göra din flytt så problemfri och bekväm som möjligt. Genom att anlita vår flyttfirma i Nacka slipper du tänka på att hyra släp, anordna bärhjälp och allt annat som vanligtvis hör till en flytt. Med oss sparar du både tid och energi och kan istället luta dig tillbaka och lägga fullt fokus på att känna dig hemma i din nya bostad!

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirmaLidingö

Med vår flyttfirmaLidingö är det möjligt att använda sig av RUT-avdrag i samband med att du som privatperson anlitar en flyttfirma för flytthjälp. Detta innebär att du kan anlita oss och sedan dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Säg till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: 08 31 39 31