Flyttfirma i Vasastan

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma i Vasastan som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vår flyttfirma i Vasastan strävar efter att erbjuda högkvalitativa flyttjänster till förmånliga priser. Med vårt erfarna och vänliga team av flyttexperter kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt flyttprojekt. Vi är väl insatta i Vasastans vackra omgivning och förstår vikten av att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med lokal expertis och omfattande erfarenhet navigerar vårt team smidigt genom Vasastans olika områden, och kan säkerställa en smidig och effektiv flytt för dig. Låter det intressant? Kontakta oss för en skräddarsydd offert och låt oss vara din pålitliga partner för en professionell och problemfri flytt i Vasastan.

Flyttfirma i Vasastan – För en stressfri flyttprocess

Att flytta kan vara en riktigt stressig process. Vår flyttfirma i Vasastan tar hand om hela din flyttprocess och gör din flytt så enkel som möjligt. Vi kan hjälpa dig hela vägen från packning till inflytt i den nya bostaden – eller kan vi hjälpa dig att enbart bära och transportera ditt bohag. Vi erbjuder även professionell flyttstädning och genom detta också ge dig en komplett flytt från start till slut.

Beroende på vad du har för specifika behov och önskemål kan våra omfattande tjänster komma till hands för att förenkla din flyttprocess. Din trygghet som kund är vår högsta prioritet. Med vår erfarna och professionella personal kan du vara säker på att din egendom behandlas med omsorg och att din flytt utförs på ett säkert sätt.

Luta dig tillbaka och låt vår flyttfirma i Vasastan sköta din flytt! Vi ser fram emot att göra din flyttupplevelse så smidig och bekväm som möjligt.

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirma i Vasastan

Med vår flyttfirma i Vasastan är det möjligt att använda sig av RUT-avdrag i samband med att du som privatperson anlitar en flyttfirma för flytthjälp. Detta innebär att du kan anlita oss och sedan dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Säg till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: +46 (0)72-363 79 45