Flyttfirma i Bromma

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma i Haninge som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vi är din pålitliga flyttfirma i Bromma som strävar efter att erbjuda högkvalitativa flyttjänster till förmånliga priser. Med vårt erfarna och vänliga team av flyttexperter kan du känna dig säker när du väljer oss för din flytt. Vi har god kännedom om Brommas vackra områden och förstår vikten av att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med vår lokala expertis och omfattande erfarenhet navigerar vi smidigt genom Brommas olika områden för att säkerställa en snabb och effektiv flytt för dig. Låter det intressant? Kontakta oss för en anpassad offert och låt oss vara din pålitliga partner för en professionell och problemfri flytt i Bromma.

Flyttfirma i Bromma – Trygg och bekväm flytt

Vår flyttfirma i Bromma är här för att göra hela din flyttprocess enklare. Förutom att transportera dina ägodelar erbjuder vi nedpackningstjänster, möbelmontering och demontering samt förvaring om det behövs. Oavsett om du behöver hjälp med hela flytten, från packning till inflytt i din nya bostad, eller bara behöver hjälp med att bära och transportera dina möbler, så är vår flyttfirma i Bromma här för att göra processen smidig för dig.

Vi kan även ta hand om professionell flyttstädning för att ge dig en komplett och smidig flyttupplevelse från början till slut. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina behov, med målet att göra din flytt så problemfri och bekväm som möjligt. Kontakta oss redan idag och låt oss bli din självklara flyttfirma i Bromma.

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirma i Bromma

Med vår flyttfirma i Bromma kan du dra nytta av RUT-avdrag när du anlitar oss för din flytthjälp. Detta betyder att du har möjlighet att få halva kostnaden för våra tjänster avdragen från din slutliga faktura. Samma förmån gäller även för flyttstädning, vilket gör hela processen ännu mer förmånlig för dig som kund. Meddela oss i förväg så ser vi till att dra av det motsvarande beloppet direkt på din faktura och tar hand om all administration gentemot Skatteverket. Använd RUT-avdraget till din fördel med vår flyttfirma i Bromma.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: +46 (0)72-363 79 45