Flyttfirma på Kungsholmen

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma på Kungsholmen som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vår flyttfirma på Kungsholmen strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa flyttjänster till förmånliga priser. Med vårt erfarna team av flyttexperter kan du känna dig helt trygg när du väljer oss för ditt flyttprojekt. Vi är väl förtrogna med Kungsholmens vackra omgivningar och förstår vikten av att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Med lokal expertis och gedigen erfarenhet navigerar vårt team genom Kungsholmens olika områden för att säkerställa en snabb och effektiv flytt för dig. Låter detta intressant? Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert och låt oss bli en pålitliga partner för en professionell och problemfri flytt på Kungsholmen.

Smidig flyttfirma på Kungsholmen – Vi tar hand om hela din flyttprocess

Vi vet hur stressigt det kan vara att flytta. Vår flyttfirma på Kungsholmen vill att din flytt ska vara enkel, därför tar vi hand om hela din flyttprocess. Vi kan alltså hjälpa dig hela vägen från packning till inflytt i den nya bostaden – eller kan vi hjälpa dig att bära och transportera ditt bohag. Vi erbjuder även professionell flyttstädning och genom detta också ge dig en komplett flytt från början till slut.

Beroende på vad du har för specifika behov och önskemål kan våra omfattande tjänster komma till hands för att förenkla din flyttprocess. Din trygghet som kund är vår högsta prioritet. Med vår erfarna och professionella personal kan du vara säker på att din egendom behandlas med omsorg och att din flytt utförs på ett säkert sätt.

Luta dig tillbaka och låt vår flyttfirma på Kungsholmen sköta din flytt! Vi ser fram emot att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt.

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirma på Kungsholmen

Med vår flyttfirma på Kungsholmen är det möjligt att använda sig av RUT-avdrag i samband med att du som privatperson anlitar en flyttfirma för flytthjälp. Detta innebär att du kan anlita oss och sedan dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Säg till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: +46 (0)72-363 79 45