Flyttfirma på Södermalm

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirmaSödermalm som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Med vårt gäng av engagerade och vänliga flyttproffs kan du känna dig helt trygg när du överlåter ditt flyttprojekt till oss. Vi är väl bekanta med de charmiga kvarteren och livliga gatorna på Södermalm, och det är vår största prioritet att göra din flytt så lugn, smidig och bekväm som möjligt för dig. Vårt erbjudande om skräddarsydda flyttjänster omfattar både privatpersoner och företag på Södermalm.

Södermalms Expresstransport – Din lokala flyttfirma

Att byta bostad markerar början på ett nytt kapitel i livet och bör ge en positiv känsla av förändring och äventyr. När du väljer oss som din flyttfirmaSödermalm, strävar vi efter att ge dig den där positiva känslan och göra hela flyttprocessen så enkel och smidig för dig som möjligt. Vi tillhandahåller omfattande flyttjänster, där du har flexibiliteten att välja den omfattning som passar dina behov bäst.

Med våra lokala experter, som besitter den nödvändiga kunskapen och erfarenheten, säkerställer vi att din flytt genom stadsdelens olika delar blir smidig, snabb och effektiv. Vi är här för att göra din flytt till en positiv upplevelse och underlätta övergången till ditt nya hem eller arbetsplats. Vi kan hjälpa dig hela vägen från packning vidare till inflytt i den nya bostaden – eller också kan vi hjälpa dig att bära och transportera ditt bohag. Vi kan även erbjuda professionell flyttstädning och genom detta också ge dig en komplett, sömfri flytt från start till mål. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dina specifika behov.

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirmaSödermalm

Med vår flyttfirmaSödermalm är det möjligt att använda sig av RUT-avdrag i samband med att du som privatperson anlitar en flyttfirma för flytthjälp. Detta innebär att du kan anlita oss och sedan dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Säg till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: 08 31 39 31