Flyttfirma i Huddinge

Dags att flytta? Södermalms Expresstransport är en erfaren flyttfirma i Huddinge som fokuserar på att alltid leverera toppresultat till förmånliga priser.

Begär offertKontakta oss

Vi är en flyttfirma i Huddinge som erbjuder smidiga flyttjänster till bra priser. Med vårt erfarna och vänliga team av flyttexperter är du i trygga händer när du väljer oss för din flytt. Vi är väl förtrogna med Huddinges omgivningar och förstår vikten av att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt. Vi specialiserar oss på skräddarsydda flyttjänster för såväl privatpersoner som företag i Huddinge. Låter det intressant? Kontakta oss för en skräddarsydd offert och låt oss vara din pålitliga partner för en professionell och problemfri flytt i Huddinge.

Flyttfirma i Huddinge – Vi garanterar dig en smidig flytt

Att byta bostad markerar början på ett nytt kapitel i livet och bör ge en positiv känsla av förändring och äventyr. När du väljer oss som din flyttfirma i Huddinge, strävar vi efter att ge dig den positiva känslan och göra hela flyttprocessen så enkel och smidig som möjligt. Vi tillhandahåller omfattande flyttjänster, där du har flexibiliteten att välja den omfattning som passar dina behov bäst. Vårt erbjudande om skräddarsydda flyttjänster omfattar både privatpersoner och företag i Huddinge.

Med våra lokala experter, som besitter den nödvändiga kunskapen och erfarenheten, säkerställer vi att din flytt genom stadsdelens olika delar blir smidig, snabb och effektiv. Vi är här för att göra din flytt till en positiv upplevelse och underlätta övergången till ditt nya hem eller arbetsplats. Vi kan hjälpa dig hela vägen från packning till inflyttning i den nya bostaden, samt hjälpa dig att bära och transportera ditt bohag. Vi kan även erbjuda professionell flyttstädning och genom detta ge dig en komplett, heltäckande flytt från start till mål. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dina behov.

Använd RUT-avdrag med vår flyttfirma i Huddinge

Med vår flyttfirma i Huddinge är det möjligt att använda sig av RUT-avdrag i samband med att du som privatperson anlitar en flyttfirma för flytthjälp. Detta innebär att du kan anlita oss och sedan dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. RUT-avdraget gäller även för flyttstädningen och det fungerar på samma sätt. Säg till oss i förväg, så kan vi dra av beloppet motsvarande RUT direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: +46 (0)72-363 79 45