Inrikesflytt

Behöver du hjälp med inrikesflyttning? Vi erbjuder full service från början till slut.

Begär offertKontakta oss

Oavsett var i Sverige ni vill flytta från och till så kan Södermalms expresstransport AB hjälpa er hela vägen. Vi har verktygen, stora som små, som bistår med en trygg och effektivt flytt.

Södermalm Express erbjuder full service vid alla former av transporter och flyttningar. Oavsett om det gäller små eller stora flyttar så kan vi hjälpa till inom hela landet. Till exempel om Du vill transportera ett större bohag från Luleå till Ystad, eller vill ha hjälp med att flytta en enstaka möbel till Ditt sommarhus på landet så ser vi till att tillgodose alla önskemål. Bland annat hjälper vi till med planering, packning, transport, magasinering och städning. Antingen väljer Du enbart vissa specifika tjänster eller låter oss ta ett helhetsgrepp. Vårt mål är att Din flyttning ska gå så smidigt som möjligt och att Du inte ska behöva tänka på den mer än nödvändigt.

Vi trafikerar kontinuerligt städer som till exempel Stockholm, Malmö, Göteborg, Karlstad, Sundsvall, Umeå, Luleå och Kiruna, och många fler.

Det finns även möjlighet att samlasta eller matcha er flytt med annan flytt för att kunna få ett väldigt kostnadseffektivt alternativt om så önskas.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter! Välkommen att kontakta oss.

Ansvarig inrikesflytt

Anders Kull

Telefon: +46 (0)72-363 79 45